DIGITAL SIGNAGE

ÉÉN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Bewegende beelden trekken de aandacht en prikkelen de nieuwsgierigheid van je klanten. Informeer, amuseer en inspireer. Met digital signage creëer je een beter merkimago, een hogere klantbeleving, een positieve wachttijdbeleving en meer omzet. Wij ontzorgen je volledig. Van strategie tot contentcreatie. Van het leveren van hardware tot de installatie en het beheer ervan.

Wil je een vrijblijvend advies over de mogelijkheden in jouw winkel(s)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

NARROWCASTING DISPLAYS

FASCINEER EN INSPIREER

Bij iedere stap van de klant ben je aanwezig met beeldcommunicatie via narrowcasting displays. De juiste boodschap op het juiste moment. Passanten worden klanten met de juiste inzet van etalageschermen. Kassaschermen bevestigen de positieve koopervaring en stimuleren de klantloyaliteit. De winkelvloer biedt een variatie aan mogelijkheden van instore schermen waarop je gerichte content kunt tonen. Van merkversterkende beelden tot aan gerichte acties. Doordat je boodschap flexibel in te zetten is, kun je deze aan de omstandigheden aanpassen. Denk aan seizoenen, het moment van de dag of het weer. Zo wordt narrowcasting een krachtige communicatietool.

ETALAGESCHERMEN

MAAK VAN EEN LOPER EEN KOPER

Levendige beelden in etalages vallen op en houden de aandacht vast van voorbijgangers. Maar liefst 29% van het winkelend publiek geeft aan dat de etalage de doorslaggevende factor is om een winkel binnen te stappen. Trek passanten over de drempel met eenvoudig aan te passen boodschappen zoals aanbiedingen of populaire producten. Laat de content aansluiten bij het moment van de dag, het seizoen en jouw doelgroep voor een maximaal resultaat. Zo maak je van een passant een klant.

MENU SIGNAGE

INFORMEER EN VERMAAK WACHTENDE KLANTEN

Informeer en prikkel je klanten terwijl ze wachten. Met digitale menuborden toon je altijd de actuele menukaart en promoties die passen bij het moment van de dag. De inhoud wijzig je eenvoudig en snel. Dat levert een interessante kostenbesparing op ten opzichte van geprinte menukaarten. En nog een groot voordeel: met dynamische content op je schermen ervaren klanten wachttijden tot 35% minder lang!

VIDEOWALL / LEDWALL

HEBBEN WE JE AANDACHT?

Beeld wordt tot 60.000 keer beter onthouden dan tekst. Stel je eens voor wat je dan met een videowall bereikt. Door meerdere schermen aan elkaar te koppelen creëer je een ultieme dynamiek van beweging en boodschap. De schermen kunnen in uiteenlopende vormen geplaatst worden en allemaal tegelijk of apart van elkaar content tonen. De videowall is een sensationele aandachttrekker die de klant gegarandeerd verrast.

DIGITALE KIOSK

VERBIND WINKEL EN WEBSHOP

Nooit meer nee verkopen omdat een item niet in de winkel aanwezig is. Via het touchscreen op de digitale kiosk kan je klant door de collectie bladeren, reviews bekijken en items naar zijn of haar huisadres laten verzenden. Zo verbind je jouw online webshop met je offline verkooppunten. Je laat klanten actief deelnemen om informatie en content te vinden die afgestemd is op hun voorkeuren. Daardoor creëer je een waardevol extra contactmoment en vergaar je een schat aan klantinformatie.

VIRTUAL REALITY

EEN ONVERGETELIJKE WINKELERVARING

Transformeer je winkel met één druk op de knop in een virtuele wereld. Een VR-bril biedt jouw klanten de mogelijkheid om een product in een 3D-omgeving te zien en te proberen. Laat klanten de toepassing van een nieuw product zelf ervaren of een outfit virtueel passen; virtual reality triggert de nieuwsgierigheid van je klanten en voegt een extra dimensie toe aan de winkelervaring.