ABOUT US

SUBTIELE PRIKKELINGEN MET EEN GROOTS EFFECT

Wij geloven in de kracht van audiovisuele media oplossingen die mits juist ingezet, de klantbeleving verhogen, de verblijfsduur verlengen en het koopgedrag positief beïnvloeden. Samen met onze klanten creëren we al 15 jaar optimale belevingen in winkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. We bestaan uit een fijne groep vakmensen en stellen onszelf elke dag de vraag: kan het nóg slimmer, beter en krachtiger?

Muziek

Obsessie voor perfect geprogrammeerde muziek

Een kleine groep specialisten met ruim 30 jaar ervaring deelt dezelfde doelstelling: het creëren van perfecte muziek formats. Elke overgang zo soepel mogelijk, voldoende variatie en altijd actueel. Het moet kloppen tot in de kleinste details. Sommige mensen zouden het obsessief noemen, wij noemen het passie. Ondertussen creëert onze studiotechnicus pakkende tunes, jingles en commercials die naadloos op de muziekprogrammering aansluiten.

CONTENT

ZIJ MAKEN ZICHTBAAR WAT JOU ONDERSCHEIDT

Ons content team bruist van de creativiteit. De collega’s binnen dit team maken zichtbaar wat jou onderscheidt. De ontwikkelingen op het gebied van beeldcommunicatie volgen elkaar razendsnel op. Daarom doen ze er alles aan om altijd voorop te lopen. Van een flitsende logo-animatie tot een totaal narrowcasting concept. Van 3D-animaties tot videomontages en VR-concepten. Onze ervaren motion graphic designers gaan tot het uiterste om jouw merk perfect te vertalen naar krachtig beeld.

SALES

SAMEN KOMEN WE VERDER

Al onze accountmanagers hebben uitgebreide kennis van onze dienstverlening. Daardoor zijn het uitstekende adviseurs. Ze vertellen je graag wat muziek, beeld en geur voor jouw organisatie kunnen betekenen. Mogen we je verwelkomen als klant? Dan houden onze betrokken accountmanagers het contact warm. Zo weten we van elkaar wat er speelt en kunnen we elkaar optimaal versterken. Samen komen we verder.

MARKETING

SCHAKEL TUSSEN DE MARKT EN ONZE KLANTEN

Onze collega’s op de marketingafdeling monitoren actief de ontwikkelingen in de markt. Daarnaast onderhouden ze nauw contact met onze klanten, zodat ze goed inzicht hebben in hun behoeften. Hun kennis van de markt vertalen ze naar ideeën voor nieuwe diensten en technieken die echt iets bijdragen. Deze brengen ze vervolgens onder de aandacht bij bestaande en potentiële klanten. Zowel direct als via onze website en social media kanalen.

SALES SUPPORT

VOOR AL JE VRAGEN OVER ONZE SERVICES

Heb je vragen over onze services en wat ze voor jouw onderneming kunnen betekenen? Onze vriendelijke collega’s van sales support staan voor je klaar. Ze zijn jouw eerste aanspreekpunt en voorzien je graag van advies. Is er een specialist nodig om je vraag echt goed te beantwoorden? Dan geven ze het stokje door. Ze onderhouden korte lijnen met de hele organisatie, zodat het proces voor jou als klant zo soepel mogelijk verloopt.

Finance & Operations:

NAUWKEURIG, PRECIES & EFFICIËNT

Onze collega’s van finance & operations zorgen voor een sterke basis. Ze zijn nauwkeurig, precies en efficiënt. Door hen lopen onze bedrijfsprocessen soepel en hebben we onze financiële zaakjes altijd op orde. Zo kunnen we jou als klant beter van dienst zijn. Heb je vragen over facturatie of andere administratieve zaken? Ze helpen je graag.

SERVICE & SUPPORT

ALTIJD BEREIKBAAR

De DDJ muziek- en mediasystemen worden in eigen beheer op de supportafdeling geconfigureerd, geïnstalleerd en onderhouden. Door de korte lijnen weet je zeker dat wat we hebben afgesproken op de juiste manier wordt uitgevoerd. Ook monitort deze afdeling continu alle systemen. Zo voorkomen we storingen. Gaat er toch iets mis of heb je een vraag? De supportafdeling is 24/7 bereikbaar en helpt je snel en vakkundig.

DEVELOPMENT

WE BLIJVEN ONSZELF UITDAGEN

Wij zien het als onze plicht om onszelf uit te blijven uitdagen. Want als wij stilstaan doen onze klanten dat ook. Daarom speuren onze developers continu de internationale markt af, op zoek naar de laatste ontwikkelingen. Daarnaast werken ze altijd aan nieuwe, slimme technologieën. Zo zorgen we ervoor dat wij en onze klanten voorop blijven lopen, ook in deze snel veranderende wereld.

MANAGEMENT

BETROKKEN MENSEN MET EEN MISSIE

De grondleggers, de aandeelhouders en het management zijn bij DDJ Media in dezelfde personen vertegenwoordigd. Dat is onze kracht en maakt ons tot een gepassioneerde organisatie. Toegankelijk, professioneel en een enorme drang om altijd te blijven innoveren. Dat is het DNA dat ons verbindt.