ETALAGESCHERMEN

VAN CONCEPT TOT INSTALLATIE

Wie de aandacht wil trekken met etalageschermen, begint met een heldere strategie. Met ons team van designers, instore marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van strategische beslissingen. Zo sluit je boodschap straks perfect aan op je merk en je doelgroep.

Wil je een vrijblijvend advies over de narrowcasting mogelijkheden in jouw vestiging(en)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

CONCEPT & CONTENT

HEBBEN WE JE AANDACHT?

De eerste stap in het creëren van de juiste content is om te weten op welke behoefte van je klanten je in moet spelen. Een winkel is te verdelen in meerdere zones waarin het jouw schone taak is de klant van dé informatie te voorzien die op dat moment gewenst is. Etalageschermen dienen als visitekaartje van jouw winkel en zijn bedoeld om de aandacht te trekken. Met bewegend beeld dat speels en inspirerend is, wek je nieuwsgierigheid van je klanten en activeer je ze om jouw winkel binnen te stappen.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Content wordt krachtiger als je het op het juiste moment toont. Etalageschermen zijn een perfecte manier om in te spelen op (lokale) actualiteiten, het weer en het tijdstip. Wat denk je van paraplu’s en regenlaarzen die getoond worden op het moment dat het regent? Een actie op zomerartikelen als de vakantie in zicht is? Of aangepaste content op je etalagescherm(en) na sluitingstijd? Het is allemaal te plannen, te testen en te optimaliseren via ons content management systeem. Plan content in voor één tot oneindig veel schermen of vestigingen, het kan allemaal. Doe het zelf of laat het helemaal aan ons over.

HARDWARE

TOON JE WARE KLEUREN

Bij de keuze van de displays zorgen we dat jouw boodschap zo goed mogelijk opvalt. Daarom gebruiken we schermen met een fijn design met extra smalle randen. De schermen hebben een hoge en zuivere helderheid, wat nodig is tijdens direct zonlicht. Door het hoge contrast ratio kunnen de meest flitsende animaties gemaakt worden die de aandacht van je klanten trekken zonder verlies van kwaliteit. Je kunt kiezen voor een enkel scherm in je etalage, of voor een creatieve opstelling met meerdere schermen waar de content in elkaar overloopt. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, zowel voor standalone weergave als voor het aansturen van meerdere schermen.

INSTALLATIE & SUPPORT

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media installeren de hardware met grote precisie en volgens een uitdacht plan. Iedere locatie is anders en elke winkel(keten) heeft zijn eigen doelstellingen. Daarom is ieder project maatwerk. We installeren niet zomaar, we zorgen ervoor dat de schermen geplaatst worden met een passende afmeting en op de ideale kijkhoogte. En daar stopt het niet; we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot aanpassingen in de content. Wij nemen alle zorg uit handen.