NARROWCASTING, VAN CONCEPT TOT INSTALLATIE

Wie wil scoren met content, begint met een heldere strategie. Met ons team van designers, instore marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van strategische beslissingen. Zo sluit je boodschap straks perfect aan op je merk en je doelgroep.

CONCEPT & CONTENT

CONTENT PASSEND BIJ JOUW MERK EN DOELSTELLINGEN

We starten met een krachtige strategie. Jouw merk, doelgroep en doelstellingen vormen hiervoor de basis. Dit combineren we met onze kennis van instore communicatie en consumentenpsychologie. Met welke beelden maak je de grootste impact? Samen met jou werken we je narrowcasting concept tot in de puntjes uit. Op basis daarvan creëren onze in-house designers pakkende animaties, graphics en video’s. We houden rekening met de verschillende fases van de customer journey. De content wordt op precies het juiste moment getoond om de boodschap zo doeltreffend mogelijk te maken. We wekken nieuwsgierigheid op, verleiden en zetten aan tot actie.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Content wordt krachtiger als je het op het juiste moment toont. Speel bijvoorbeeld in op (lokale) actualiteiten, het weer en het tijdstip. We inventariseren jouw wensen en bekijken dan welk content management systeem (CMS) het beste bij je past. Plan content in voor één of een grote hoeveelheid schermen. Doe het zelf of laat het plannen helemaal aan ons over.

HARDWARE

VAN ETALAGESCHERM TOT VIDEOWALL

Kwalitatief goede hardware is essentieel voor een goede weergave van je content. Iedere locatie is anders en elke winkel(keten) heeft zijn eigen doelstellingen. Daarom is ieder project maatwerk. We kijken bijvoorbeeld naar de afmeting, de helderheid, het contrast en de ideale kijkhoogte van de schermen. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, zowel voor standalone weergave als voor het aansturen van meerdere schermen. Bekijk de hardware mogelijkheden of neem contact op voor onze maatwerk oplossingen.

INSTALLATIE & SUPPORT

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media garanderen dat de gekozen hardware met grote precisie geïnstalleerd wordt en dat de mediaspelers vervolgens aan de software gekoppeld worden. En daar stopt het niet; we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot aanpassingen in de content. Wij nemen alle zorg uit handen.