SOCIAL WIFI

CONNECT MET JE KLANT

Creëer interactie en klantinzicht door het aanbieden van gratis social WiFi. Een effectieve en eenvoudige oplossing om in te spelen op de voorkeuren van je klanten. Verbind, analyseer en blijf in contact voor een ultieme klantenbinding.

STAP 1: ZO VERBONDEN

WIFI IN RUIL VOOR EEN LIKE OF E-MAILADRES

Wij installeren bij jou de DDJ Connect router. Laat je klanten vervolgens direct gebruik maken van jouw gratis en snelle WiFi. Je klant maakt eenvoudig verbinding en vervolgens verschijnt een inlogpagina. Geheel in jouw look & feel. Inloggen kan via social media of e-mail. Is je klant ingelogd? Dan landt hij op een pagina die helemaal aangepast is aan jouw wensen. De communicatiemogelijkheden zijn oneindig. Zorg voor meer volgers op je social media kanalen, laat klanten je app downloaden of geef de mogelijkheid om via Whatsapp met je te communiceren.

STAP 2: (HER)KEN JE KLANT

INZICHT IN KLANTPROFIELEN EN VERBLIJFSDUUR

Klantdata is essentieel voor doelgerichte marketing. Leer je klanten kennen en speel in op hun voorkeuren. Jij krijgt toegang tot een online dashboard, waarmee je inzicht krijgt in je gasten. Je vindt er realtime data zoals:

  • Klantprofielen: naam, geslacht, leeftijd, e-mailadres, social media profiel
  • Verblijfsduur, gemiddeld aantal bezoeken, totaal aantal bezoekers (nieuw en terugkerend)

Natuurlijk zorgen we ervoor dat dit helemaal AVG-proof is.

STAP 3: VAN INTERACTIE NAAR TRANSACTIE

REVIEWS & GEPERSONALISEERDE BERICHTEN

DDJ Connect biedt directe interactie met de klant. Bereik een optimale klantenbinding met gepersonaliseerde berichten en reviews.

  • E-mailberichten: verstuur gepersonaliseerde vouchers of aanbiedingen via e-mail. Denk bijvoorbeeld aan een gratis kop koffie op de verjaardag van je klant of een aanbieding speciaal gericht op mannen of vrouwen. Stel geautomatiseerde berichten in bij een verjaardag, het verlaten van de locatie of inactiviteit.
  • Reviews: laat je bezoekers een beoordeling achterlaten voor jouw onderneming nadat ze je bezocht hebben.