GEUR

VERLEID JE KLANTEN MET STIMULERENDE GEURSENSATIES

Het zachte aroma van een heerlijk kopje koffie of vers gebakken brood; geuren hebben een direct effect op je gevoel en gedrag. De reukzin is als sterkste zintuig subtiel te prikkelen met goed gekozen geuren. Zo creëer je een vertrouwde omgeving waarin je klant zich op zijn of haar gemak voelt. Met een positieve beleving en terugkerende klanten als gevolg.

DDJ GEURSYSTEMEN

EEN SUBTIELE GEURVERSPREIDING

Onze geursystemen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor uiteenlopende doeleinden, in alle denkbare ruimtes. Zo zijn ze uitgerust met een timer en diverse programma’s voor geurintensiteit. Daardoor zorgen ze altijd voor een passende en aangename geurverspreiding. De geursystemen zijn compact en hebben een elegant design dat leverbaar is in wit en zwart. Bovendien ontvang je 5 jaar garantie en zijn de systemen 100% onderhoudsvrij. Wij zorgen ervoor dat ze regelmatig worden aangevuld.

DDJ GEUREN

VAN VERTROUWD TOT ENERGIEK

De geuren die wij aanbieden worden met zorg samengesteld. Iedere geur wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke oliën waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. De unieke aroma’s hebben ieder een eigen effect op de beleving. Kies uit vele geuren voor verschillende stemmingen. Bijvoorbeeld:

  • Ambiance – luxe & stijlvol
  • Culinair – smaakvol & uitnodigend
  • Wood – warm & comfortabel
  • Fresh – energiek & verfrissend
  • Wellness – vertrouwd & rustgevend