AUDIO

MUZIEK MOET KLINKEN ZOALS HET BEDOELD IS

Goede audio-apparatuur is essentieel voor een zuivere weergave van de zorgvuldig gekozen muziek. Wij helpen je bij alles wat er nodig is voor kraakhelder geluid, dat overal te horen is waar jij je klanten wilt bereiken. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in professionele audio-oplossingen. Wij zorgen voor goed gekozen apparatuur, op de juiste plaatsen en met een optimale configuratie. Zo is voor iedere locatie optimale akoestiek gegarandeerd.

AUDIO-OPLOSSINGEN

KLINKT GOED

Wij voeren een breed assortiment geluidsapparatuur van hoogstaande merken. Iedere locatie is uniek en vereist een andere aanpak met goede apparatuur. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie en adviseren je vervolgens over de beste oplossing. We zorgen voor goed gekozen apparatuur, op de juiste plaatsen en met een optimale configuratie.

ONAFHANKELIJK & DESKUNDIG

EEN OPLOSSING VOOR IEDERE RUIMTE

Wij adviseren niet zomaar een geluidsoplossing. Onze experts testen continu meerdere merken en kijken per klant welke apparatuur het beste past bij de locatie, de gelegenheid en de doelstellingen. Wij werken samen met onder andere Bose, Biamp en Toa zodat er altijd een oplossing geschikt is die past bij jouw ruimte(s) en budget.

INSTALLATIE & SUPPORT

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Hebben we jouw locatie geanalyseerd en weten we wat je nodig hebt voor een optimale akoestiek? Dan installeren onze inhouse monteurs de apparatuur met grote precisie volgens een ingetekend speakerplan. Onze apparatuur en bekabeling voldoet uiteraard aan alle kwaliteitseisen en (N)EN-normen. Ook bieden we een goede garantie en betrouwbare service.