RETAIL MUZIEK

MUZIEK DIE PERFECT PAST BIJ JOUW MERK, DOELGROEP EN HET MOMENT

Niet luisteren en toch meeneuriën? Met goed gekozen muziek beïnvloed je op een positieve manier het gedrag van jouw klanten. Bovendien creëert passende muziek sfeer en versterkt het je imago. Kies voor professioneel geprogrammeerde muziek en zorg ervoor dat je klanten langer blijven en sneller terugkomen.

Lees hieronder over de mogelijkheden van muziek in jouw winkel(s). Meer weten of een vrijblijvend advies? De koffie staat voor je klaar in onze muziekstudio in Naarden.

BRANDED MUSIC

TAILOR-MADE MUZIEKPROGRAMMERING

Versterk de kracht van jouw merk met een muziekprogrammering op maat. Aan de basis staat een sterke strategie. Welk type muziek past bij jouw winkelformule en wat creëert de juiste mood bij je doelgroep? We baseren ons onder andere op onderzoek in de consumentenpsychologie. Wist je bijvoorbeeld dat mensen langzamer gaan lopen als ze tragere muziek horen? En dat ze in wijnhandels meer Franse wijn verkopen als er Franse muziek gedraaid wordt? 

Op basis van jouw winkelformule maken wij een muziekprofiel die exact aansluit bij jouw doelgroep. Vervolgens kiezen onze professionele muziekprogrammeurs de beste tracks uit op basis van allerlei factoren. Denk aan tempo, mood en intensiteit.

In de uiteindelijke programmering zorgen we voor een vloeiend verloop en voldoende variatie. Ook houden we rekening met energiemomenten. De muziek wordt bijvoorbeeld aangepast op dagen van de week, tijdstippen, thema’s en jaargetijden. We updaten de programmering continu, zodat de muziek in je vestiging(en) altijd in sync is met de nieuwste trends. Daar hoef jij verder niks voor te doen.

DDJ RADIO

RECHTENVRIJ OF COMMERCIEEL

Geen muziekprogrammering op maat, maar wel een programmering waarover is nagedacht? Kies dan voor één van onze muziekprogramma’s op DDJ Radio. Van pop tot dance, van jazz tot lounge. Plug de compacte DDJ Radio in je geluidssysteem, kies voor het best passende programma en laat ons de rest doen. De muziekprogramma’s worden dagelijks geüpdatet en je hoort 24/7 non-stop muziek. Zonder reclame- of nieuwsonderbrekingen. Even geen internet? Door de back-up functie valt er nooit een stilte.

INSTORE COMMERCIALS

DIRECTE IMPACT OP DE WINKELVLOER

Maak extra impact met herkenbare audio commercials die het winkelend publiek direct bereiken. Instore commercials versterken en bevestigen de merkidentiteit van jouw winkelformule. En belangrijker, ze zorgen voor meer omzet. Advies en ondersteuning nodig bij de creatie van commercials? Wij helpen je verder. Van copywriting, voice-overs, opname en planning tot het verzorgen van een branded jingle of soundlogo. We regelen het allemaal in onze inhouse muziekstudio.

THE RIGHT MUSIC AT THE RIGHT TIME MOVES THE RIGHT PEOPLE