DE ZOMERHITS DIE NIET IN JE PLAYLIST MOGEN ONTBREKEN

We wanen ons inmiddels al in zomerse sferen! Deze zomer nemen we ook weer de zomerhits met je door waarbij je wegdroomt naar de ideale vakantie. Ook kijken we naar de zomerhit van 2019: is er dit jaar weer een knaller te verwachten zoals One Kiss in 2018?

Een kenmerk van muziek is dat het voor blijvende herinneringen zorgt. Als we bepaalde muziek horen, kunnen we wegdromen naar een bepaalde gebeurtenis. Zomerhits hebben hetzelfde effect. Door te luisteren naar een goede zomerhit denken we terug aan mooie momenten van bijvoorbeeld de zonnige vakantie, roadtrip of het backpacken. We hebben daarom een playlist gemaakt met de zomerknallers van de afgelopen jaren. Laat die mooie herinneringen maar boven komen!

Lees ook: Zijn zomerhits eigenlijk wel zo zonnig? en kom te weten waar de grootste zomerhits over gaan.

Despacito, de grootste zomerhit van vorig jaar, kan natuurlijk niet ontbreken in onze lijst. Nummers als Sun is shining, Conga en The ketchup song behoren uiteraard ook in onze lijst. Deze zomerse klassiekers kunnen elke zomer weer gedraaid worden.

Check onze samengestelde playlist en waan je met deze zomerhits op jouw ideale vakantie.Wil je meer weten over hoe je de customer experience kan verhogen met muziekbeeldgeurnarrowcasting en social WiFi? Neem dan contact met ons op!