GEUR

DE KRACHT VAN GEURMARKETING

Het zachte aroma van een heerlijk kopje koffie of vers gebakken brood; geuren hebben een direct effect op ons gevoel en gedrag. De reukzin is als sterkste zintuig subtiel te prikkelen met de juiste geur. Zo creëer je een vertrouwde omgeving, waar gasten zich goed voelen en keer op keer terug willen komen.

Wil je een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van geurbeleving in jouw vestiging(en)?

DDJ GEURSYSTEMEN

EEN SUBTIELE GEURVERSPREIDING

Onze geursystemen zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor uiteenlopende doeleinden, in alle denkbare ruimtes. Ze zijn uitgerust met een timer en diverse programma’s voor geurintensiteit. Zo zorgen ze altijd voor een passende en aangename geurverspreiding. De geursystemen worden in bruikleen geleverd. Ze zijn compact en 100% onderhoudsvrij. Wij komen ze aanvullen als ze leeg zijn, zodat jij er zelf geen omkijken naar hebt. Bovendien beschikken ze over een elegant design, dat leverbaar is in wit en zwart.

DDJ GEUREN

VAN VERTROUWD TOT ENERGIEK

De geuren die wij aanbieden worden met zorg samengesteld. Iedere geur wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke oliën, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. De unieke aroma’s hebben ieder een eigen effect op de beleving. Kies uit vele geuren voor verschillende stemmingen. Bijvoorbeeld:

  • Ambiance – luxe & stijlvol
  • Culinair – smaakvol & uitnodigend
  • Wood – warm & comfortabel
  • Fresh – energiek & verfrissend
  • Wellness – vertrouwd & rustgevend