MUZIEK

MUZIEK DIE PAST BIJ JOUW HORECAGELEGENHEID

Goed gekozen muziek is onmisbaar in de horeca. Het helpt bij het creëren van de juiste mood en zorgt ervoor dat gasten graag bij je langskomen. Of het nu gaat om subtiele achtergrondmuziek of opzwepende muziek die tijdens een uitgaansavond lekker hard door de speakers knalt. Je wilt daarom een simpele muziekoplossing waar je op kunt vertrouwen. Bij ons vind je altijd een oplossing die bij jouw onderneming past. Of je nu interactief met de muziek aan de slag wilt of gewoon een constante stroom van goed gekozen muziek wilt afspelen. Kies voor ons All-in-One muzieksysteem, de compacte DDJ Radio of ga voor een tailor-made muziekprogrammering.

Lees hieronder over de mogelijkheden van muziek in jouw zaak of vestiging(en). Meer weten of een vrijblijvend advies?

ALL-IN-ONE MUZIEKSYSTEEM

GOOD MUSIC MADE EASY

Wil je de muziek in je horecagelegenheid zelf kunnen samenstellen? Dan is ons All-in-One muzieksysteem iets voor jou. Met dit systeem ben jij de DJ. Hang het systeem met touchscreen op een handige plek en kies eenvoudig de muziek die je wilt afspelen. De database wordt continu geüpdatet, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste tracks.

DDJ RADIO

PLUG & PLAY

Professioneel geprogrammeerde muziek af laten spelen in je horecagelegenheid? Dan zit je goed met DDJ Radio. Dit compacte systeem plug je makkelijk in je audiosysteem. Vervolgens heb je ruime keuze uit verschillende muziek formats, commercieel of rechtenvrij, die dagelijks worden geüpdatet. Kies het muziekprogramma dat bij jouw gelegenheid past en laat ons de rest doen. Je gasten horen 24/7 non-stop muziek, zonder reclame- en nieuwsonderbrekingen.

BRANDED MUSIC

TAILOR-MADE MUZIEKPROGRAMMERING

Versterk je horecaconcept met op een maat gemaakt muziekprogramma, volledig gericht op jouw horecaformule en doelgroep.

Als basis voor het muziekformat definiëren we samen je doelgroep en analyseren we je horecaconcept. Elke track wegen we vervolgens op basis van energie, mood en intensiteit, zodat er een vloeiend verloop en voldoende variatie ontstaat. Tenslotte programmeren we het format op basis van energiemomenten op de dag, thema’s, jaargetijden en meer. En goed om te weten: het bijhouden van het format stopt nooit. Trends en nieuwe releases verwerken we in je muziekprogramma dat via de DDJ Radio in jouw restaurants, hotels of eetcafés te horen is.

INSTORE COMMERCIALS

DIRECTE IMPACT OP JE GASTEN

Maak extra impact met herkenbare audio commercials die je gasten direct bereiken. Instore commercials versterken en bevestigen de merkidentiteit van jouw formule. En belangrijker, ze zorgen voor meer omzet. Maak je gasten bekend met unieke acties, stel ze op de hoogte van de openingstijden en informeer ze over de huidige voorzorgmaatregelen. Advies en ondersteuning nodig bij de creatie van commercials? Wij helpen je verder. Van copywriting, voice-overs, opname en planning tot het verzorgen van een branded jingle of soundlogo. We regelen het allemaal in onze inhouse muziekstudio.

Mail ons