BEELD

ÉÉN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Bewegende beelden trekken de aandacht en prikkelen de nieuwsgierigheid van je gasten. Wat dacht je van je menukaart, drankje of actie van de dag geanimeerd op schermen? Met narrowcasting toon je informatieve content op speelse wijze, waardoor je gasten langer blijven en meer uitgeven. DDJ Media verzorgt het gehele traject van het installeren van de schermen tot de creatie van de content.

Wil je een vrijblijvend advies over de mogelijkheden in jouw vestiging(en)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

NARROWCASTING DISPLAYS

SERVEER DE JUISTE CONTENT

Inspireer, entertain en informeer. Met beeldcommunicatie via narrowcasting displays toon je de juiste boodschap op het juiste moment. Van het binnentrekken van passanten met etalageschermen, tot het tonen van content over de bereiding van je producten. Je boodschap is flexibel in te zetten en aanpasbaar aan omstandigheden. Zo kun je handig inspelen op zaken als het weer, aanbiedingen en het moment van de dag.

ETALAGESCHERMEN

MAAK VAN EEN PASSANT EEN KLANT

Levendige beelden in etalages vallen op en houden de aandacht vast van voorbijgangers. Verhoog de sfeer van jouw etalage op flexibele en eenvoudige wijze. Toon jouw menukaart of actie van de dag om voorbijgangers binnen te lokken. Laat je boodschap aansluiten bij het moment van de dag; ontbijt, lunch, borrel of diner, voor een maximaal resultaat. Informeer en entertain voorbijgangers van buitenaf. Zo worden ze verleid nog voordat zij ook maar één stap binnen hebben gezet. Onderscheid je van jouw concurrenten met deze digitale ‘propper’.

MENU SIGNAGE

PROEF DE SFEER

Op eenvoudige en kostenefficiënte wijze je menu altijd up-to-date tonen? Het kan met de inzet van digitale menuborden. Met een druk op de knop toon je gerechten en dranken die aansluiten op het moment van de dag. Raakt een bepaald menu-item op of wil je iets toevoegen? Dan pas je jouw menuborden makkelijk en snel aan. En er zijn nog meer voordelen: door promoties, specials en aantrekkelijke menu’s te tonen gaan je verkopen omhoog en met dynamische content op je schermen worden wachttijden tot 35% korter ervaren.

INTERACTIEVE INFOZUIL

JUST A CLICK AWAY

Verkort wachttijden en ontlast je personeel met een digitale kiosk in jouw hotel of eetgelegenheid. Je gasten zoeken zelf eenvoudig naar de informatie die op dat moment relevant voor ze is. Activiteiten in het hotel of in de buurt, actualiteiten, het weer of de menukaart; met het interactieve touchscreen hebben je gasten zo gevonden wat ze zoeken. Je gasten kunnen op hun eigen tempo informatie tot zich nemen en beslissen.

VIDEOWALL / LEDWALL

DE SMAAKMAKER OP IEDERE LOCATIE

Beeld wordt tot 60.000 keer beter onthouden dan tekst. Stel je eens voor wat je dan met een videowall bereikt. Door meerdere schermen aan elkaar te koppelen creëer je beweging in je boodschap op een muur van beeld. De schermen kunnen in uiteenlopende vormen geplaatst worden en allemaal tegelijk of apart van elkaar content tonen. De videowall is een onderscheidende aandachttrekker die de klant gegarandeerd verrast. Wat je op die videowall kunt laten zien? Gebruik het als levend schilderij, laat beelden van de omgeving zien of geef een kijkje in de keuken. De mogelijkheden zijn eindeloos.