AUDIO

MUZIEK MOET KLINKEN ZOALS HET BEDOELD IS

Jouw zorgvuldig gekozen muziek heeft pas echt effect als het op de juiste manier verspreid wordt. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in professionele audio-oplossingen. We bieden een breed assortiment aan geluidsapparatuur van hoogstaande merken, zodat iedere gelegenheid gegarandeerd de beste akoestiek heeft.

AUDIO-OPLOSSINGEN

VAN ZACHTE LOUNGE TOT KEIHARDE DANCE

Passende audio-apparatuur speelt een cruciale rol bij het realiseren van de juiste sound. De zachte loungemuziek in een lunchroom vraagt om een andere audio-oplossing dan de keiharde dance die in een evenementenzaal uit de speakers moet knallen. Het soort speakers, het aantal speakers en de plaatsing ervan hebben allemaal effect op de manier waarop het geluid verspreid wordt. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie en adviseren je de beste oplossing. Van luidsprekers en versterkers tot complete geluidsinstallaties.

ONAFHANKELIJK & DESKUNDIG

EEN OPLOSSING VOOR IEDER BUDGET

Wij adviseren niet zomaar een geluidsoplossing. Onze experts testen continu meerdere merken en kijken per klant welke apparatuur het beste past bij de locatie, de gelegenheid en de doelstellingen. Wij werken al jaren naar grote tevredenheid samen met onder andere Bose, Biamp en Toa. Zo is er altijd een kwalitatieve audio-oplossing voor jouw locatie en budget.

INSTALLATIE & SUPPORT

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Onze eigen monteurs installeren de apparatuur met grote precisie, volgens een ingetekend speakerplan. Onze apparatuur en bekabeling voldoet uiteraard aan alle kwaliteitseisen en (N)EN-normen. Daarnaast bieden we een goede garantie en betrouwbare service.