Etalageschermen

VAN CONCEPT TOT INSTALLATIE

Wie de aandacht wil trekken met etalageschermen, begint met een duidelijke strategie. Met ons team van designers, marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van de juiste beslissingen. Zo laat je jouw boodschap perfect aansluiten op je horecaformule en je doelgroep.

Wil je een vrijblijvend advies over de narrowcasting mogelijkheden in jouw vestiging(en)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

CONCEPT & CONTENT

HEBBEN WE JE AANDACHT?

De eerste stap in het creëren van de juiste content is om te weten op welke behoefte van je gasten je in moet spelen. Iedere zaak is te verdelen in meerdere zones waarin het jouw schone taak is de gasten van dé informatie te voorzien die op dat moment gewenst is.

Etalageschermen dienen als visitekaartje van jouw horecagelegenheid en zijn bedoeld om de aandacht te trekken. Met bewegend beeld dat speels en inspirerend is, wek je nieuwsgierigheid van je gasten en activeer je ze om binnen te stappen.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Content wordt krachtiger als je het op het juiste moment toont. Etalageschermen zijn een perfecte manier om in te spelen op acties, het weer en het tijdstip. Wat denk je van ijs of koude dranken die getoond worden bij hoge temperaturen? Een actie met koffie en appeltaart als 10-uurtje? Je dagmenu dat zo aantrekkelijk getoond wordt dat je gasten letterlijk over de drempel getrokken worden?

Het is allemaal te plannen, te testen en te optimaliseren via ons content management systeem. Plan content in voor één tot oneindig veel schermen of vestigingen, het kan allemaal. Doe het zelf of laat het helemaal aan ons over.

HARDWARE

EEN PALET AAN SMAKEN

Bij de keuze van de displays zorgen we dat jouw boodschap zo goed mogelijk opvalt. Daarom gebruiken we schermen met een fijn design met extra smalle randen. De schermen hebben een hoge en zuivere helderheid, wat nodig is tijdens direct zonlicht. Door het hoge contrast ratio kunnen de meest flitsende animaties gemaakt worden die de aandacht van je gasten trekken zonder verlies van kwaliteit.

Je kunt kiezen voor een enkel scherm in je etalage, of voor een creatieve opstelling met meerdere schermen waar de content in elkaar overloopt. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, die zowel één als meerdere schermen kunnen aansturen.

INSTALLATIE & SUPPORT

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media installeren de hardware met grote precisie en volgens een uitdacht plan. Iedere horecagelegenheid is anders daarom is ieder project maatwerk. We zorgen ervoor dat de schermen geplaatst worden met een passende afmeting en op de ideale kijkhoogte. Vervolgens worden de mediaspelers aan de schermen gekoppeld en wordt de software ingeregeld voor een perfecte weergave van de content.

En daar stopt het niet: we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot het doorvoeren van aanpassingen in de content. Wij nemen het graag voor je uit handen.