Menu signage

VAN CONCEPT TOT INSTALLATIE

Wie op eenvoudige en kostenefficiënte wijze het menu wil tonen via digitale menuschermen, begint met een duidelijke strategie. Met ons team van designers, marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van de juiste beslissingen. Zo laat je jouw menu signage perfect aansluiten op je horecaformule, je doelgroep en het moment van de dag.

Wil je een vrijblijvend advies over de narrowcasting mogelijkheden in jouw vestiging(en)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

CONCEPT & CONTENT

JOUW MENU SIGNAGE-RECEPT

De eerste stap in het creëren van de juiste content is om te weten op welke behoefte van je gasten je in moet spelen. Met dynamische menuschermen informeer je jouw gasten realtime over je menu items, prijzen en acties. Door het tonen van gerechten en promoties maak je het je gasten makkelijker om een keuze te maken doordat ons brein beeld sneller verwerkt dan tekst. Met bewegend beeld dat aantrekkelijk getoond wordt verhoog je bovendien de up-sell (een extra grote portie) of cross-sell (een salade erbij).

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Content wordt krachtiger als je het op het juiste moment toont. Menuschermen zijn een perfecte manier om in te spelen op acties, het weer en het tijdstip. Wat denk je van een heerlijk lunchmenu ’s middags, een speciale aanbieding voor biefstuk ’s avonds? Een prijswijziging op ijs of koude dranken bij hoge temperaturen? Een artikel met één druk op de knop op uitverkocht zetten? Het is allemaal te plannen, te testen en te optimaliseren via ons content management systeem. Plan content in voor één tot oneindig veel schermen of vestigingen, het kan allemaal. Doe het zelf of laat het helemaal aan ons over.

HARDWARE

EEN PALET AAN SMAKEN

Bij de keuze van de displays zorgen wij dat jouw boodschap zo goed mogelijk opvalt. Daarom gebruiken we schermen met een fijn design met extra smalle randen. De schermen hebben een hoge en zuivere helderheid, om je menu zo aantrekkelijk mogelijk te tonen. Door het hoge contrast ratio kunnen ijzersterke animaties gemaakt worden die de aandacht van je gasten trekken zonder verlies van kwaliteit. Je kunt kiezen voor een enkel scherm, of voor een opstelling met meerdere schermen zodat je je hele menu kunt tonen. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, die zowel één als meerdere menuschermen kunnen aansturen.

INSTALLATIE & SUPPORT

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media installeren de menuschermen met grote precisie en volgens een uitdacht plan. Iedere horecagelegenheid is anders daarom is ieder project maatwerk. We zorgen ervoor dat de schermen geplaatst worden met een passende afmeting en op de ideale kijkhoogte. Vervolgens worden de mediaspelers aan de schermen gekoppeld en wordt de software ingeregeld voor een perfecte weergave van de content. En daar stopt het niet: we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot het doorvoeren van aanpassingen in de content. Wij nemen het graag voor je uit handen.