Video- / Ledwall

VAN CONCEPT TOT INSTALLATIE

Wie de aandacht wil trekken met een video- of ledwall, begint met een duidelijke strategie. Kies je voor LED of LCD schermen? Hoe groot wordt je videowall, wat is de ideale kijkafstand en wat wil je op welk moment communiceren? Met ons team van designers, marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van de juiste beslissingen. Zo sluit je boodschap straks perfect aan op je horecaformule en je doelgroep.

Wil je een vrijblijvend advies over de narrowcasting mogelijkheden in jouw vestiging(en)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

CONCEPT & CONTENT

DE PERFECTE CONTENT VOOR HET MOMENT

Met de grote impact van een video- of ledwall is ijzersterke content waarmee je jouw gasten imponeert onmisbaar. De eerste stap in het creëren van de juiste content is om te weten op welke behoefte van je gasten je in moet spelen. Wij zorgen voor dynamische animaties, video’s en sfeerbeelden waar ze niet omheen kunnen. De content wordt op precies het juiste moment getoond om de boodschap zo doeltreffend mogelijk te maken. Door middel van subtiele prikkelingen maken we je gasten nieuwsgierig en verleiden we ze tot actie.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Content wordt krachtiger als je het op het juiste moment toont. Als horecaformule of ondernemer wil je het liefst op een eenvoudige manier de juiste content aan je gasten tonen. Of je nu één of meerdere vestigingen hebt. De eerste stap is het bepalen van het juiste CMS. Wat past het beste bij jouw doelstellingen? Plan je content in voor één of een grote hoeveelheid schermen? Wil je content kunnen variëren op basis van dagdeel of zelfs de temperatuur? Het kan allemaal met de juiste software. Het inplannen liever aan DDJ Media overlaten? Dat kan natuurlijk ook.

HARDWARE

EEN PALET AAN SMAKEN

Door meerdere schermen aan elkaar te koppelen kun je met een video- of ledwall een fraaie, grote presentatiewand creëren. Bij de keuze van een video- of ledwall kijken we naar jouw locatie en doelstellingen. Een videowall is bijvoorbeeld geschikt voor indoor toepassingen en opgebouwd uit meerdere LCD displays. Daardoor zijn er kleine zwarte randen, de ‘bezels’, zichtbaar tussen de schermen. Een LED wall is opgebouwd uit panelen die naadloos tegen elkaar geplaatst worden, waardoor het één geheel wordt.

Belangrijke aspecten waar wij rekening mee houden zijn:

  • De hoeveelheid omgevingslicht/daglicht
  • De gewenste helderheid van het scherm
  • De kijkhoek en kijkafstand in relatie tot de schermresolutie
  • Het energieverbruik
  • De kwaliteit van de beschikbare content

Zo zorgen wij dat jouw boodschap op de juiste manier getoond wordt zonder verlies van kwaliteit. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, die probleemloos meerdere schermen kunnen aansturen.

INSTALLATIE & SUPPORT

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media installeren de schermen met grote precisie en volgens een uitdacht plan. Iedere horecagelegenheid is anders daarom is ieder project maatwerk. We zorgen ervoor dat de schermen geplaatst worden met een passende afmeting en op de ideale kijkhoogte. Vervolgens worden de mediaspelers aan de schermen gekoppeld en wordt de software ingeregeld voor een perfecte weergave van de content. En daar stopt het niet: we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot het doorvoeren van aanpassingen in de content. Wij nemen het graag voor je uit handen.