Geef workouts een nieuwe dimensie door geur!

Fitnesscentra en sportclubs zijn populairder dan ooit. De gemiddelde leeftijd van leden van fitnesscentra en sportclubs veranderd, iedereen wil sporten én iedereen is welkom! Om al jouw leden dé ultieme sportbeleving te laten ervaren, is het van belang dat jouw leden zich op hun gemak voelen. In deze blog zeggen wij jou hoe geurbeleving een nieuwe dimensie aan workouts kan geven!

Dat de reukzin het sterkste zintuig is wist je waarschijnlijk wel. Maar wist je ook dat 75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken? Met het verspreiden van een passende geur in jouw fitnesscentrum of sportclub kun je het welzijn van je leden verhogen én zorg je voor een hogere klanttevredenheid! Maar hoe kun je geur op de juiste manier toepassen in fitnesscentra en sportclubs?

Een frisse omgeving

Wellicht de meest voor de hand liggende reden om geur toe te passen in de sportbranche is het neutraliseren van onaangename geuren zoals zweet. Geurverspreiders kunnen ingezet worden in kleedkamers en sportzalen om een aangename sportomgeving te creëren en ten allen tijde een frisse indruk te geven aan je leden. Een lekker ruikende omgeving wordt namelijk als schoner en netter ervaren!

Gastvrijheid

Door bij de entree een lekker ruikende geur te verspreiden maak je direct een positieve indruk op je leden. Je leden zullen een gastvrije indruk krijgen en zich op hun gemak voelen. Wist je dat het bij ons ook mogelijk is om een eigen ‘unieke’ geur te ontwikkelen? Zo versterk je jouw merk en imago waardoor je de ultieme herkenning creëert voor jouw leden! Ontvang je hier graag meer informatie over? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De juiste energie

Door het verspreiden van geur kan ik elke omgeving de juiste sfeer gecreëerd worden. Of het nu gaat om een ontspannende, inspirerende of activerende sfeer, alles is mogelijk! Een combinatie van bergamot, sinaasappel en eucalyptus met kalmerende en rustgevende aspecten van witte cyprus en peper stimuleert het uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Geuren als pepermunt en gember kunnen tevens een positief effect hebben op het uithoudingsvermogen, maar ook op de ademhaling en concentratie. Lavendel daarentegen werkt juist ontspannend, wat goed gebruikt kan worden tijdens yogalessen!

Door het gebruik van geuren in jouw fitnesscentrum of sportclub onderscheid je je van je concurrenten! Benieuwd voor welke klanten wij geur verzorgen? Op onze wall of trust staan een aantal klanten die al een lange tijd met plezier van onze geursystemen gebruik maken. Wil jij meer weten over het gebruik van geur in jouw sportonderneming? Neem dan snel contact met ons op!