geur

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

geur

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

geur

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

DE KRACHT VAN GEURMARKETING

De ontspannende geur van lavendel of de frisse geur van dennenbomen; de juiste geuren hebben een positief effect op het gevoel en gedrag van je bezoekers. Vieze geuren, zoals die van zweetlucht en sportschoenen, hebben juist een negatief effect en wil je daarom zoveel mogelijk vermijden. De reukzin is als sterkste zintuig subtiel te prikkelen met goed gekozen geuren. Zo wordt een vertrouwde omgeving gecreëerd, waarin sporters en wellnessbezoekers zich op hun gemak voelen. Dit leidt tot een positieve beleving én terugkerende bezoekers.

DDJ GEURSYSTEMEN

WEG MET DIE ZWEETLUCHT

Stel je voor wat een lekkere lavendelgeur kan doen in de lounge- of saunaruimte? Of een energieke geur in de workout area, zodat zweetgeuren niet langer opvallen? Onze geursystemen worden in bruikleen geleverd. Ze zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor uiteenlopende doeleinden, in alle denkbare ruimtes. Doordat ze zijn uitgerust met een timer en diverse programma’s voor geurintensiteit, zorgen ze altijd voor een passende en aangename geurverspreiding. De geursystemen zijn 100% onderhoudsvrij, compact en hebben een elegant design dat leverbaar is in wit en zwart. Is de geur op? Dan vullen wij hem voor je aan.

DDJ GEUREN

VAN ONTSPANNEND TOT ENERGIEK

De geuren die wij aanbieden worden met zorg samengesteld. Iedere geur wordt gemaakt van uitsluitend natuurlijke oliën waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. De unieke aroma’s hebben ieder een eigen effect op de beleving. Kies uit vele geuren voor verschillende stemmingen. Bijvoorbeeld:

  • Ambiance – luxe & stijlvol
  • Culinair – smaakvol & uitnodigend
  • Wood – warm & comfortabel
  • Fresh – energiek & verfrissend
  • Wellness – vertrouwd & rustgevend