BE THE DJ

ALLES OVER MUZIEK VIA HET ALL-IN-ONE MUZIEKSYSTEEM

Bekijk hier alle mogelijkheden van de All-in-One muziekcomputer, met de vele muziekprogramma’s  en mogelijkheden om zelf afspeellijsten samen te stellen. Beluister ook de bijbehorende demo’s.

SPECIFICATIES ALL-IN-ONE

ZELF SAMENSTELLEN OF KIEZEN UIT BESTAANDE LIJSTEN

Muziek vooraf goed samengesteld?

Snel muziek vinden die perfect past bij het moment? Kies dan voor een voorgeprogrammeerde afspeellijst. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de muziek perfect op elkaar is afgestemd en fijn in elkaar overloopt.

  • Genres: de beste tracks binnen muziekstijlen als Pop, Urban of Dance.
  • Moods: tracks die perfect bij een bepaalde mood horen. Denk aan Weekend Dance, Latin & World en Morning Vibes.
  • Muziekprogramma’s: de beste muziek per thema. Bijvoorbeeld Dance Now!, Deep Lounge en Club Hits.

Liever je eigen muziek kiezen?

Met handige filters stel je makkelijk je ultieme afspeellijst samen. Bijvoorbeeld geselecteerd op BPM, tijdperk en taal. Ideaal als je bepaalde eisen hebt voor je sportlessen. Het is ook mogelijk om bestaande afspeellijsten met elkaar te combineren. It’s all up to you!

Het All-in-One muzieksysteem is simpel in gebruik en bevat een kalender, waarmee je muziek handig inplant. Zo kun je in de ochtend bijvoorbeeld rustigere muziek afspelen dan in de avond. Daarnaast bevat het systeem FAQ’s, een handleiding en actueel nieuws. Met een druk op de knop ben je via het systeem met ons in contact. Zo zijn we altijd dichtbij. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

LOST FOR WORDS

We kunnen er veel over zeggen of schrijven. Of we laten je het zelf ervaren. Luister naar onze demo’s en ontdek wat muziek met je doet…