HET START MET EEN DUIDELIJK DOEL

Wie wil scoren met aansprekend beeld begint met een duidelijk doel voor ogen. Met ons team van designers, marketeers en traffic specialisten helpen we je graag bij het nemen van de juiste beslissingen. Zodat je boodschap perfect aansluit op je merk en doelgroep.

CONCEPT & CONTENT

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Om tot het juiste narrowcasting concept voor jouw locatie(s) te komen, matchen we jouw wensen met onze kennis van digitale beeldcommunicatie. Op basis daarvan creëren we creatieve animaties, vermakelijke graphics en informatieve video’s die precies aansluiten op jouw doelgroep. De content wordt op precies het juiste moment getoond om de boodschap zo doeltreffend mogelijk te maken. We prikkelen het onbewuste gedrag van je bezoekers door nieuwsgierigheid op te wekken, te verleiden en aan te zetten tot actie.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

SOFTWARE DIE PAST BIJ JOUW WENSEN

Jij wilt op een eenvoudige manier de juiste content, op het juiste moment kunnen tonen. Of je nu één of meerdere vestigingen hebt. Daarom starten we met het bepalen van het juiste Content Management Systeem (CMS). Wat past het beste bij jouw doelstellingen? Met de juiste software plan je content in voor één of een grote hoeveelheid schermen. Ook is het mogelijk om content op basis van het dagdeel of zelfs de temperatuur te variëren. Het inplannen liever aan DDJ Media overlaten? We ontzorgen je graag.

HARDWARE

VAN ETALAGESCHERM TOT VIDEOWALL

Waar je jouw boodschap ook wilt laten zien, de juiste hardware is essentieel om hem goed over te brengen. We kijken bijvoorbeeld naar de afmeting, de helderheid, het contrast en de ideale kijkhoogte van de schermen. Passend bij jouw locatie en doelstellingen. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, die zowel één als meerdere schermen kunnen aansturen. Bekijk de hardware mogelijkheden of neem contact op voor onze maatwerkoplossingen.

INSTALLATIE & SUPPORT

MET PRECISIE GEÏNSTALLEERD VOOR DE ULTIEME BELEVING

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media installeren de gekozen beeldschermen met grote precisie op de juiste locatie. Vervolgens koppelen ze de mediaspelers aan de schermen en installeren ze de software voor de juiste weergave van de content. En daar stopt het niet. We bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot het doorvoeren van aanpassingen in de content, wij nemen alle zorg uit handen.