Muziek

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

Fitness

muziek

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

muziek

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

NOTHING BEATS A GOOD BEAT

Van ontspannen lounge muziek tot pure beats, muziek is een onmisbaar element in iedere sport- of wellness faciliteit. Een betrouwbare, gebruiksvriendelijke muziekoplossing maakt het makkelijk om op elk moment de juiste sfeer te creëren. Of je nu interactief met de muziek aan de slag wilt of gewoon een constante stroom van goed gekozen muziek wilt afspelen. Kies voor ons All-in-One muzieksysteem, de compacte DDJ Radio of ga voor een tailor-made muziekprogrammering.

ALL-IN-ONE MUZIEKSYSTEEM

GOOD MUSIC MADE EASY

Wil je de muziek in je sport- of wellness faciliteit zelf kunnen samenstellen? Dan is ons All-in-One muzieksysteem iets voor jou. Met ons All-in-One muzieksysteem ben jij volledig in controle. Hang het systeem met touchscreen op een handige plek en kies uit onze uitgebreide database. Deze database wordt continu geüpdatet, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste tracks.

DDJ RADIO

PLUG & PLAY

Professioneel geprogrammeerde muziek af laten spelen in je sport- of wellness faciliteit? Dan zit je goed met DDJ Radio. Dit compacte systeem plug je makkelijk in je audiosysteem. Vervolgens heb je ruime keuze uit verschillende muziek formats, commercieel of rechtenvrij, die dagelijks worden geüpdatet. Kies het muziekprogramma dat bij jouw concept past en laat ons de rest doen. Je bezoekers horen 24/7 non-stop muziek, zonder reclame- en nieuwsonderbrekingen.

BRANDED MUSIC

TAILOR-MADE MUZIEKPROGRAMMERING

Versterk je sport- of wellness concept met een op maat gemaakt muziekprogramma, helemaal gericht op jouw merk en doelgroep.

Als basis voor het muziekformat definiëren we samen je doelgroep en analyseren we je concept. Elke track wegen we vervolgens op basis van onder andere energie, mood en intensiteit, zodat er een vloeiend verloop en voldoende variatie ontstaat. Tenslotte programmeren we het format op basis van factoren als energiemomenten op de dag, thema’s en jaargetijden. En goed om te weten: het bijhouden van het format stopt nooit. Trends en nieuwe releases verwerken we in je muziekprogramma dat via de DDJ Radio in jouw vestigingen te horen is.

INSTORE COMMERCIALS

DIRECTE IMPACT OP JE LEDEN

Maak extra impact met herkenbare audio commercials die je leden direct bereiken. Instore commercials versterken en bevestigen de merkidentiteit van jouw formule. Maak je leden bekend met unieke acties, stel ze op de hoogte van de openingstijden en informeer ze over de huidige voorzorgmaatregelen. Advies en ondersteuning nodig bij de creatie van commercials? Wij helpen je verder. Van copywriting, voice-overs, opname en planning tot het verzorgen van een branded jingle of soundlogo. We regelen het allemaal in onze inhouse muziekstudio.