BEELD

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

beeld

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

beeld

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

ÉÉN BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Bewegende beelden trekken de aandacht en prikkelen de nieuwsgierigheid van je leden en bezoekers. Wat dacht je van de lesroosters, arrangementen of de smoothie van de dag geanimeerd op schermen? Met narrowcasting toon je informatieve content op speelse wijze, waardoor je bezoekers langer blijven en meer uitgeven. DDJ Media verzorgt het gehele traject, van het plaatsen van de schermen tot het bedenken en creëren van de content.

NARROWCASTING DISPLAYS

SCOOR MET DE JUISTE CONTENT

Inspireer, entertain en informeer; met beeldcommunicatie via narrowcasting displays toon je de juiste boodschap op het juiste moment. Van het binnentrekken van nieuwe bezoekers door een actie op je etalageschermen tot het tonen van informatie over je openingstijden, wedstrijden of arrangementen. Je boodschap is flexibel in te zetten en aanpasbaar aan omstandigheden zoals het weer, aanbiedingen en het moment van de dag. Zo is jouw boodschap altijd actueel.

MENU SIGNAGE

PROEF DE SFEER

Op eenvoudige en kostenefficiënte wijze het menu in je horecagedeelte altijd up-to-date tonen? Het kan met de inzet van digitale menuborden. Met een druk op de knop toon je dranken en gerechten die perfect aansluiten op het moment van de dag. Wil je iets toevoegen of raakt een bepaald menu-item op? Dan pas je jouw menuborden snel en makkelijk aan. Bovendien kun je jouw verkopen verhogen door aantrekkelijke promoties en specials te tonen.

INTERACTIEVE INFOZUIL

JUST A CLICK AWAY

Verkort wachttijden en ontlast je personeel met een digitale kiosk in jouw sportclub of wellness. Je bezoekers zoeken zelf eenvoudig naar de informatie die op dat moment voor relevant voor ze is. Of het gaat om informatie over lesroosters, oefeningen, tips, het weer of om de menukaart; je bezoekers hebben het met het interactieve touchscreen zo gevonden. Bovendien kunnen ze de informatie op hun eigen tempo tot zich nemen, wat het laagdrempeliger maakt dan het aanspreken van een medewerker.

VIDEOWALL / LEDWALL

VERRAS JE BEZOEKERS MET EEN ECHTE EYECATCHER

Beeld wordt tot 60.000 keer beter onthouden dan tekst. Stel je eens voor wat je dan met een videowall bereikt in je sportclub of wellness. Door meerdere schermen aan elkaar te koppelen creëer je beweging in je boodschap op een muur van beeld. De schermen kunnen in uiteenlopende vormen geplaatst worden en allemaal tegelijk of apart van elkaar content tonen. De videowall is een echte eyecatcher die de klant gegarandeerd verrast. Wat je op die videowall kunt laten zien? Toon oefeningen, sfeerbeelden of creëer een combinatie van informatie en inspiratie. Wij denken graag met je mee.