AUDIO

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

AUDIO

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

AUDIO

FITNESS, VERENIGINGEN & WELLNESS

MUZIEK MOET KLINKEN ZOALS HET BEDOELD IS

De ultieme beleving creëren in jouw fitnesscentrum of sportvereniging? De juiste verspreiding van je audio is dan essentieel. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in professionele audio-oplossingen. We bieden een breed assortiment aan geluidsapparatuur van hoogstaande merken. Zo is voor iedere gelegenheid de beste akoestiek gegarandeerd. Of je nu een groot wellness centrum hebt of een kleinschalige sportschool.

AUDIO-OPLOSSINGEN

VAN RUSTGEVENDE SOUNDS TOT KEIHARDE DANCE

Passende audio-apparatuur speelt een cruciale rol bij het realiseren van de juiste sound. Voor een sportbox is een andere weergave van de muziek nodig dan in een kantine of een relaxruimte. Ook is het belangrijk om rekening te houden met zaken als luchtvochtigheid en gebruik voor binnen of buiten. Het soort speakers, het aantal speakers en de plaatsing ervan hebben allemaal invloed op de geluidsbeleving in jouw ruimte. Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie en adviseren je de beste oplossing. Van luidsprekers en versterkers tot microfoons en complete geluidsinstallaties.

ONAFHANKELIJK & DESKUNDIG

EEN OPLOSSING VOOR IEDER BUDGET

Wij adviseren niet zomaar een geluidsoplossing. Onze experts testen continu meerdere merken en kijken per klant welke apparatuur het beste past bij de locatie, de gelegenheid en de doelstellingen. Wij werken al jaren naar grote tevredenheid samen met onder andere Bose, Biamp en Toa. Zo is er altijd een kwalitatieve audio-oplossing voor jouw locatie en budget.

INSTALLATIE & SUPPORT

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Hebben we jouw locatie geanalyseerd en weten we wat je nodig hebt voor een optimale akoestiek? Dan installeren onze eigen monteurs de apparatuur met grote precisie volgens een ingetekend speakerplan. Onze apparatuur en bekabeling voldoet uiteraard aan alle kwaliteitseisen en (N)EN-normen. Ook bieden we een goede garantie en betrouwbare service.