Sfeer proeven in de allereerste Bagels & Beans aGoGo

Speciaal voor wie wel wil genieten, maar niet wil wachten, is op 4 juli de allereerste Bagels & Beans aGoGo geopend: de bekende belegde bagels en prijswinnende Panamese koffie, maar dan sneller. Wij namen een kijkje bij dit compleet nieuwe concept van onze klant in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. En natuurlijk proeven we niet alleen de sfeer…

Met een tailormade Bagels & Beans radiokanaal en audio om de kwaliteit te garanderen, begint de klantbeleving in de nieuwe aGoGo al goed en komen we direct in de goede vibe. Voor deze vestiging is de keuze gemaakt voor rock, soul en funkmuziek uit de sixties en seventies. Dit past helemaal bij de eigen(wijze) Bagels & Beans stijl met kurk en bamboe, paarse en oranje kleden en van die typische vetplanten die in de jaren 70 op de vensterbank stonden.

Ons oog wordt getrokken naar de heerlijke creamcheeses, spreads en verse salades die in de opvallende vitrine worden getoond. Deze worden dagelijks vers bereid en ter plekke op je warme bagel gesmeerd. Binnen een mum van tijd kun je genieten van een belegde bagel, ware het niet dat het bijna onmogelijk is om een keuze te maken uit de heerlijke smaken zoals rookkip-avocado, witte chocolade met cranberry, zalm, biet-appel, truffel-bospaddenstoelen en Thaise curry.

Ook heeft Bagels & Beans aGoGo een wel heel bijzonder espresso aparaat: de Slim Jim. Dit is de tweede in Nederland en gefabriceerd door industrieel ontwerper Kees van der Westen, die een enorme reputatie heeft op het gebied van maatwerk-espressomachines. Leuk weetje: Slim Jim was de drummer van de Stray Cats, een rockabilly band uit de jaren 80.

Nu we hier toch zijn, lopen we meteen even binnen in de ‘gewone’ Bagels & Beans, direct naast de aGoGo. Zoals we gewend zijn, is het een fijne lichte ruimte met grote ramen en krijg je direct dat huiskamergevoel. Tijd voor een Bagel en een koffie!