HORECA

PRIKKEL ALLE ZINTUIGEN VAN JE GASTEN

Of je nu een hotel, restaurant, café of lunchroom hebt, de sfeer is enorm belangrijk. Muziek, beeld en geur zijn essentieel om de juiste sfeer te creëren, die direct aansluit bij jouw doelgroep en formule. Zet de juiste mood en als resultaat stappen klanten eerder binnen, blijven langer en keren vaker terug. De zintuigen van je klanten prikkelen heeft vele onbewuste, positieve effecten. Benieuwd met welke producten je de sfeer in jouw horecagelegenheid kan vergroten én hoe je jouw interacties en klantinzichten kan verrijken? Lees het hier of neem vrijblijvend contact met ons op.

ALL-IN-ONE MUZIEKSYSTEEM

GOOD MUSIC MADE EASY

Wil je zelf de muziek in je horecagelegenheid kunnen samenstellen? Dan is ons All-in-One muzieksysteem iets voor jou. Met dit systeem ben jij de DJ. Hang het gebruiksvriendelijke systeem inclusief touchscreen op een handige plek en kies eenvoudig de muziek die je wilt afspelen. De database wordt continu geüpdatet, zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste tracks.

DDJ RADIO

PLUG & PLAY

De DDJ Radio is een compacte, gemakkelijk inplugbaar muzieksysteem die je voorziet van kwalitatief goede muziek. Je hebt de keuze uit verschillende muziek formats, commercieel of rechtenvrij, die dagelijks worden geüpdatet. Kies het muziekprogramma dat bij jouw gelegenheid past en laat ons de rest doen. Je gasten horen 24/7 non-stop muziek, zonder reclame- en nieuwsonderbrekingen.

AUDIO

BEREIK HET GEWENSTE EFFECT

Goed gekozen muziek komt pas echt tot zijn recht door kwalitatief goede audioapparatuur. Professionele audio-oplossingen helpen om het gewenste effect te bereiken. Wij bieden een breed assortiment aan geluidsapparatuur van hoogstaande merken, zodat iedere gelegenheid gegarandeerd is van de beste akoestiek. Bovendien zijn wij een erkend leverancier van Bose, Biamp en Toa producten.

BEELDCOMMUNICATIE

SERVEER DE JUISTE CONTENT

Wat dacht je van een digitale menukaart, geanimeerde dagacties en interactieve kiosken? Bewegende beelden trekken de aandacht en prikkelen de nieuwsgierigheid van voorbijgangers en klanten. Het dient als totaalpakket: inspireer, entertain en informeer de lezer én zie de verkopen stijgen. DDJ Media verzorgt het gehele traject van het installeren van de schermen tot de creatie van de content.

GEURSYSTEMEN

EEN SUBTIELE GEURVERSPREIDING

De reukzin is als sterkste zintuig subtiel te prikkelen met de juiste geur. Met goed uitgekozen geuren creëer je een direct effect op het gevoel en gedrag van je gasten. De unieke aroma’s hebben ieder een eigen effect, zoals: luxe, uitnodigend en vertrouwd. Zo zet je een vertrouwde omgeving neer, waar gasten zich op hun gemak voelen en keer op keer terug willen komen.

SOCIAL WIFI

UNLOCK KLANTIINZICHT EN INTERACTIE

Voorzie je gasten van jouw gratis WiFi en creëer ondertussen klantinzichten en -interacties. Dé effectieve en eenvoudige oplossing om in te spelen op de voorkeuren en wensen van je gasten. Spoor gasten aan om jouw social media kanalen te volgen, je app te downloaden of recensies achter te laten. Hiernaast kan je met je gasten connecten door gepersonaliseerde berichten te sturen zoals e-mails op hun verjaardag of aanbiedingen die speciaal op hun zijn gericht. Zo blijven je gasten continu verbonden met jouw gelegenheid.