Nieuw! DDJ Connect: ultieme klantenbinding met social WiFi

Genereer meer bezoekers en omzet met DDJ Connect. Dé effectieve en eenvoudige oplossing om in te spelen op de voorkeuren van je bezoekers, zonder dure en ingewikkelde marketingtrajecten. Met social WiFi van DDJ Connect biedt je jouw bezoekers (gratis) WiFi, krijg je inzicht in bezoekersprofielen en creëer je interactie door het versturen van gepersonaliseerde berichten, vouchers en advertenties.

Verbind, analyseer en blijf in contact voor een ultieme klantenbinding!

CONNECT: zo verbonden
Installeer de DDJ Connect router eenvoudig en laat je bezoekers direct genieten van jouw gratis WiFi, veilig en snel! Je klant maakt verbinding met je WiFi middels social login, e-mailadres of sms en komt op je landingspagina die geheel aan te passen is aan je wensen.

Meer likes op Facebook, het downloaden van je app of zelfs de mogelijkheid om via Whatsapp te communiceren, we regelen het in een handomdraai!

ANALYZE: (her)ken je klant
In je online dashboard krijg je inzicht in je klanten door realtime data zoals:

– bezoekersprofielen: naam, geslacht, leeftijd, e-mailadres, social media profiel.
– heatmapping: verblijfsduur, aantal bezoekers en passanten.

Leer je bezoekers kennen en speel in op hun voorkeuren!

INTERACT: van interactie naar transactie
Creëer interactie met je bezoekers met gepersonaliseerde (e-mail)berichten zoals aanbiedingen en vouchers of met de chat- en reviewmodule. Deze marketingtools zijn geheel automatisch in te stellen.

Bereik een optimale klantenbinding, terugkerende bezoekers én een hogere omzet!

Afhankelijk van je doelstellingen heb je de keuze tussen het DDJ Connect Basic en Premium pakket. Beide pakketten zijn inclusief router (van hoge kwaliteit!) in bruikleen en marketingsupport om je campagnes optimaal in te stellen. Vanaf slechts € 29,50 per maand.

Kijk voor meer informatie en prijzen op ddjmedia.nl/ddjconnect