Eenvoudig tracks aanvragen voor je muzieksysteem

Met onze DDJ muzieksystemen beschik je al over een database van meer dan een miljoen kwalitatieve muziekbestanden. Deze worden speciaal door onze programmeurs geselecteerd en continu geactualiseerd. Mis jij toch een nummer? Vanaf nu kun je nummers eenvoudig aanvragen via de website of in de onlangs gelanceerde DDJ All-in-One app.

Via Track Request dien jij de titel en artiest in van de tracks die jij of je klanten missen. Ontbreekt er voor jou een nummer die niet in je muzieksysteem te vinden of downloaden is? Schroom niet en vraag ‘m aan! Dit kan via de nieuwe DDJ All-in-One app of via de website. DDJ Media gaat dan zo snel mogelijk voor je aan de slag om het desbetreffende nummer toe te voegen.

Een veelgehoorde vraag bij het aanvragen van tracks via de app is waar het D-nummer terug te vinden is. Deze vind je achterop je scherm of op je scherm rechts van de knoppen rechts bovenin.

Het gevoel van herkenning bij muziek is bepalend voor de beleving van jouw klanten. Uiteindelijk wil je dat zij een prettig gevoel hebben bij de muziek die gedraaid wordt. Dus laat ons via de app weten welk nummer jij het liefst ziet verschijnen in de playlist. Ook kun je met de app ook nog kans maken op een Bose Soundlink Bluetooth Speaker. Plaats in de app bij ‘Social Media’ een originele foto van de beleving in jouw zaak met je muziek(systeem), zet je zaak in de spotlights en win!

Heb je vragen of op-of aanmerkingen rondom de app of wil je gebruik gaan maken van onze muzieksystemen? Wij horen het graag! Neem hier contact met ons op.