NIEUW! Download nu de DDJ All-in-One App

Met de DDJ All-in-One App zijn we altijd dichtbij! De applicatie is te vinden in de AppStore en PlayStore en is beschikbaar voor al onze klanten met All-in-One muzieksysteem. Vraag eenvoudig tracks aan, bekijk de handleiding en FAQ’s van je muzieksysteem, lees onze nieuwtjes en blogs en deel je foto’s. Heb je juist een specifieke vraag over jouw muzieksysteem of de klantbeleving in je zaak? Dan neem je via de contactpagina direct contact met ons op.

Maar dat is nog niet alles… We hebben een leuke winactie waarbij je jouw zaak in de spotlights zet en ook nog eens kans maakt op een Bose Soundlink Bluetooth Speaker. Klik in de app op ‘social media’ en maak een leuke, originele foto van jouw zaak of sportschool. We belonen de meest creatieve inzending iedere maand met een Bose Soundlink Bluetooth Speaker!

Onder het motto ‘het kan altijd beter’ zijn we steeds opzoek naar verbeteringen voor de app. Als je voor de huidige versie vragen of feedback hebt, dan horen we het graag van je. Want de app is er immers voor onze klanten!

Download de app in de App Store of Google Play

Waar kan ik mijn D-nummer vinden? Je kunt registreren met het D-nummer van je All-in-One systeem. Deze is achterop je scherm of op je scherm rechts van de knoppen rechts bovenin te vinden.