Video- / Ledwall

VAN CONCEPT TOT INSTALLATIE

Wie de aandacht wil trekken met een video- of ledwall, begint met een duidelijke strategie. Kies je voor LED of LCD schermen? Hoe groot wordt je videowall, wat is de ideale kijkafstand en wat wil je op welk moment communiceren? Met ons team van designers, instore marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van de juiste beslissingen. Zo zorgen wij dat jouw boodschap op de juiste manier getoond wordt zonder verlies van kwaliteit. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare hardware die zowel binnen als buiten ingezet kan worden en mediaspelers die probleemloos meerdere schermen kunnen aansturen. Met de juiste strategie sluit je boodschap perfect aan op je merk en doelgroep, wat zorgt voor een maximale effectiviteit.

Benieuwd hoe narrowcasting in jouw onderneming ingezet kan worden? Bekijk dan onze Wall of Trust waarop zichtbaar is wat wij samen met onze klanten hebben weten te bereiken middels de inzet van audiovisuele producten zoals narrowcasting.


Wil je vrijblijvend advies over de narrowcasting mogelijkheden in jouw vestiging(en)? De koffie staat voor je klaar in onze creatieve studio in Naarden.

CONCEPT & CONTENT

CONTENT DIE PAST BIJ JOUW MERK EN DOELSTELLINGEN

We starten met een krachtige strategie. Jouw merk, doelgroep en doelstellingen vormen hiervoor de basis. Dit combineren we met onze kennis van instore communicatie en consumentenpsychologie.  Met welke beelden maak je de grootste impact? Samen met jou werken we je narrowcasting concept tot in de puntjes uit. Op basis daarvan creëren onze in-house designers en videografen pakkende animaties, graphics en video’s. We houden rekening met de verschillende fases van de customer journey. De content wordt op precies het juiste moment getoond om de boodschap zo doeltreffend mogelijk te maken. We wekken nieuwsgierigheid op, verleiden en zetten aan tot actie.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

CONTENT DIE PAST BIJ HET MOMENT

Content wordt krachtiger als je het op het juiste moment toont. Video- en ledwalls zijn uitermate geschikt om in te spelen op acties, (lokale) actualiteiten en het tijdstip. Dit kan eenvoudig met de juiste software. Of je nu één of meerdere vestigingen hebt. Wij inventariseren jouw wensen en bekijken dan welk content management systeem het beste bij je past. Plan content in voor één of een grote hoeveelheid schermen. Doe het zelf of laat het plannen helemaal aan ons over.

HARDWARE

TOON JE WARE KLEUREN

Door meerdere schermen aan elkaar te koppelen kun je met een video- of ledwall een fraaie, grote presentatiewand creëren. Bij de keuze van een video- of ledwall kijken we naar jouw locatie en doelstellingen. Een videowall is bijvoorbeeld geschikt voor indoor toepassingen en opgebouwd uit meerdere LCD displays. Daardoor zijn er kleine zwarte randen, de ‘bezels’, zichtbaar tussen de schermen. Een LED wall is opgebouwd uit panelen die naadloos tegen elkaar geplaatst worden, waardoor het één geheel wordt.

Andere aspecten waar wij rekening mee houden zijn:

  • De hoeveelheid omgevingslicht/daglicht
  • De gewenste helderheid van het scherm
  • De kijkhoek en kijkafstand in relatie tot de schermresolutie
  • Het energieverbruik
  • De kwaliteit van de beschikbare content

Zo zorgen wij dat jouw boodschap op de juiste manier getoond wordt zonder verlies van kwaliteit. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, die probleemloos meerdere schermen kunnen aansturen.

INSTALLATIE & SUPPORT

LAAT DAT MAAR AAN ONS OVER

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media installeren de schermen met grote precisie en volgens een uitdacht plan. Iedere locatie is anders en elke winkel(keten) heeft zijn eigen doelstellingen. Daarom is ieder project maatwerk. We installeren niet zomaar, we zorgen ervoor dat de schermen geplaatst worden met een passende afmeting en op de ideale kijkhoogte. Vervolgens worden de mediaspelers aan de schermen gekoppeld en wordt de software ingeregeld voor een perfecte weergave van de content. En daar stopt het niet; we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot aanpassingen in de content. Wij nemen alle zorg uit handen.