ALL-IN-ONE MUZIEKSYSTEEM

ZELF SAMENSTELLEN OF KIEZEN UIT BESTAANDE LIJSTEN

Muziek vooraf goed samengesteld?

Snel muziek vinden die perfect past bij het moment? Kies dan voor een voorgeprogrammeerde afspeellijst. Hiermee ben je ervan verzekerd dat de muziek perfect op elkaar is afgestemd en fijn in elkaar overloopt.

  • Genres: de beste tracks binnen muziekstijlen als Pop, Dance, Rock of Urban.
  • Moods: tracks die perfect bij een bepaalde mood horen. Denk aan Morning Vibes, At Work en Saturday Night Dance.
  • Muziekprogramma’s: de beste muziek per thema. Bijvoorbeeld Hitlijsten, Classics, Bruincafé en Best of.

Liever je eigen muziek kiezen?

Stel een eigen afspeellijst samen of combineer bestaande afspeellijsten. It’s all up to you! Filter de muziek simpel op eigenschappen als BPM, tijdperk en taal. Zoek op artiest en titel, speel deze direct af of maak hiervan je eigen playlist. Tijdens het afspelen van de muziek is het mogelijk om populaire jingles & tunes tussen de muziek door weer te geven.

Het All-in-One muzieksysteem is simpel in gebruik en bevat een agenda functie, waarmee je muziek handig inplant. Zo kun je automatisch in de ochtend bijvoorbeeld rustigere muziek afspelen dan in de middag. Daarnaast bevat het systeem FAQ’s, een handleiding en actueel horecanieuws. Met een druk op de knop ben je via het systeem met ons in contact. Zo zijn we altijd dichtbij. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct contact met je op!

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LOST FOR WORDS

We kunnen er veel over zeggen of schrijven. Of we laten je het zelf ervaren. Luister naar onze demo’s en ontdek wat muziek met je doet…