SEEING IS BELIEVING

bekijk de video

Van der Valk | digital signage

Instore communicatie wordt, zeker in deze tijd, door de winkelende consument als prettig en vertrouwd ervaren. Bewegende beelden trekken de aandacht, houden deze vast én prikkelen de nieuwsgierigheid van je klanten. Vandaar dat digital signage bekend staat als de meest ideale en gemakkelijke manier om klanten te vermaken en te informeren. Met goede visuele communicatie creëer je een beter merkimago, een hogere klantbeleving, een positieve wachttijdbeleving én meer omzet.

Etalage schermen

Levendige beelden in etalages vallen op en houden de aandachtvast van voorbijgangers. Maar liefst 29% van het winkelend publiek geeft aan dat de etalage de doorslaggevende factor is om een winkel binnen te stappen.

Instore schermen

De juiste boodschap op het juiste moment. De winkelvloer biedt een variatie aan mogelijkheden van instore schermen waarop je gerichte content kunt tonen. Van merkversterkende beelden tot aan gerichte acties.

Menu signage

Toon in het restaurant en bij de bar altijd de actuele menukaart en promoties die passen bij het moment van de dag. De inhoud wijzig je eenvoudig en snel.

maak van een passant een klant

De digital signage mogelijkheden zijn eindeloos! Van strategie tot contentcreatie en van hardware tot software, wij kunnen jullie volledig ontzorgen. Neem nu contact op voor een afspraak of meer informatie.

Damian Donk

Tel: 06-11080866
E-mail: damian@ddjmedia.nl