Narrowcasting concept

TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Wie wil scoren met aansprekend beeld, begint met een duidelijke strategie. Met ons team van designers, marketeers en traffic specialisten helpen we je bij het nemen van de juiste beslissingen. Zo laat je jouw boodschap perfect aansluiten op je horecaformule en je doelgroep.

CONCEPT

DE PERFECTE CONTENT VOOR HET MOMENT

Om tot het juiste narrowcasting concept voor jouw locatie(s) te komen, kijken we eerst naar jouw wensen. Die combineren we met onze kennis van digitale beeldcommunicatie. Vervolgens creëren we ijzersterke animaties en video’s waar jouw gasten niet omheen kunnen. De content wordt op precies het juiste moment getoond om de boodschap zo doeltreffend mogelijk te maken. Door middel van subtiele prikkelingen maken we je gasten nieuwsgierig en verleiden we ze tot actie.

SOFTWARE & DISTRIBUTIE

PRECIES WAT JE NODIG HEBT

Als ondernemer of franchiser wil je op een eenvoudige manier de juiste content aan je gasten tonen. Of je nu één of meerdere vestigingen hebt. De eerste stap is het bepalen van het juiste CMS. Wat past het beste bij jouw doelstellingen? Plan je content in voor één of een grote hoeveelheid schermen? Wil je content kunnen variëren op basis van dagdeel of zelfs de temperatuur? Het kan allemaal met de juiste software. Het inplannen liever aan DDJ Media overlaten? Dat kan natuurlijk ook.

HARDWARE

VAN ETALAGESCHERM TOT VIDEOWALL

Waar je jouw boodschap ook wilt laten zien, de juiste hardware is essentieel om hem goed over te brengen. We kijken bijvoorbeeld naar de afmeting, de helderheid, het contrast en de ideale kijkhoogte van de schermen. Passend bij jouw locatie en doelstellingen. Voor het afspelen van de content leveren we betrouwbare mediaspelers, die zowel één als meerdere schermen kunnen aansturen. Bekijk de hardware mogelijkheden of neem contact op voor onze maatwerk oplossingen.

INSTALLATIE & SUPPORT

MET GROTE PRECISIE GEÏNSTALLEERD

De gemotiveerde installatie- en supportmedewerkers van DDJ Media garanderen dat de gekozen beeldschermen met grote precisie op de juiste plek geïnstalleerd worden. Vervolgens koppelen ze de mediaspelers aan de schermen en regelen ze de software in voor een perfecte weergave van de content. En daar stopt het niet: we bieden 24/7 remote support, zodat je content altijd up-to-date is. Van service bij storingen tot het doorvoeren van aanpassingen in de content. Wij nemen het graag voor je uit handen.