DEMO FIT FOR FREE RADIO

DEMO FIT FOR FREE RADIO

JOUW FIT FOR FREE RADIO

Wist je dat bij het horen van luide, snelle muziek we automatisch sneller gaan bewegen? En dat meer beats per minuut zorgen voor een snellere hartslag en ademhaling? Muziek heeft veel invloed op het menselijk lichaam, wellicht meer dan je zou verwachten. Om de ultieme sportbeleving voor jouw leden te creëren is goed gekozen muziek daarom onmisbaar.

Een demo, speciaal voor Fit for Free

Een op maat gemaakte muziekprogrammering, volledig gericht op jou formule en doelgroep, versterkt jouw concept! Benieuwd hoe de muziekprogrammering van Fit for Free zou kunnen klinken? Beluister onze demo, inclusief speciaal voor jullie geselecteerde muziek en instore commercials. Deze zijn geprogrammeerd en opgenomen door onze muziekprogrammeurs in onze inhouse muziekstudio.

Hoe creëren we de optimale muziekprogrammering?

Voordat we de programmering samenstellen gaan we terug naar de basis. We voeren een uitgebreide analyse van jouw merk uit, waarna muziek geselecteerd kan worden die perfect aansluit op het DNA van Fit for Free. Vervolgens wegen we de gekozen tracks af op basis van onder andere energie, mood en intensiteit. Tenslotte programmeren we het format, mede voor een vloeiend verloop en voldoende variatie, op basis van factoren als energiemomenten, thema’s en jaargetijden. Trends en nieuwe releases worden automatisch in je programmering verwerkt, zodat deze altijd up to date is. De muziek speel je af via de DDJ Radio, een compact apparaat dat geen bewegende delen bevat waardoor het risico op gebruiksproblemen wordt beperkt. De DDJ Radio is eenvoudig te gebruiken en te installeren middels het Plug & Play principe.

DDJ Media creëert onvergetelijke ervaringen

Sfeerverhogende muziek, beelden die fascineren en geursensaties die verrassen. DDJ Media prikkelt de zintuigen van je leden, waardoor ze een fijnere ervaring hebben, langer blijven en meer uitgeven. We werken met plezier voor organisaties als Ajax, Life & Kicking, The Body Studio, Albert Heijn en McDonald’s.

OVERTUIGD? NEEM CONTACT OP!