DE KRACHT VAN DE JUISTE MUZIEK
! sound on !

Muziek die perfect past bij jouw merk, je doelgroep en het moment. Goed gekozen muziek creëert sfeer en versterkt je imago. Professioneel geprogrammeerde muziek zorgt ervoor dat je klanten langer blijven en sneller terugkomen.

Radio
Van pop tot dance, van jazz tot lounge. Plug de compacte DDJ Radio in je geluidssysteem, kies het best passende programma en laat ons de rest doen. Dagelijkse updates en 24/7 non-stop muziek.

AIO
Hang het All-in-One muzieksysteem met touchscreen op een handige plek en kies eenvoudig de muziek die je wilt afspelen. Je hebt door frequente updates, altijd toegang tot de nieuwste tracks.

Commercials & jingles
Maak extra impact met herkenbare audio commercials die het winkelend publiek direct bereiken. Van copywriting, voice-overs, opname en planning tot het verzorgen van een branded jingle of soundlogo. We regelen alles in onze inhouse muziekstudio.

Audio
Onze specialisten analyseren jouw specifieke situatie en adviseren je vervolgens over de beste oplossing. Hoogwaardige apparatuur van Bose of Toa, op de juiste plaatsen en met een optimale configuratie.

VAN PASSANT > NAAR KLANT
! sound on !

Digital signage: een visuele verrijking van de customer journey. Het prikkelt, verleidt en maakt nieuwsgierig. Dynamische content op kwalitatief hoogwaardige schermen versterkt branding, verhoogt klantbeleving en zorgt uiteindelijk voor meer omzet.

Creatieve content

Van brandvideo’s tot geanimeerde infographics en promoties, ze komen tot leven in onze studio. Motion graphics geeft communicatie hogere attentiewaarde en stimuleert de impuls tot aankoop.

Hoogwaardige schermen

Verschillende type en formaten schermen kunnen in allerlei opstellingen worden geïnstalleerd. Etalageschermen, menu signage, dubbelzijdig, modulair, kassawanden, navigatie: niks is ondenkbaar.

Interactief

Voeg met interactiviteit een extra dimensie toe. Laat klanten bladeren door de menukaart, toon de herkomst van producten in de winkel, verbind de online omgeving met de winkelvloer met een digital kiosk of bied gepersonaliseerde games aan.

Custom integration

 Perfect geïntegreerd in het interieur met een mooie lijst of juist verwerkt in een tailored casing. Wij denken mee over de optimale plaatsing en behuizing en bieden altijd een oplossing op maat aan.

De audiovisuele mogelijkheden zijn eindeloos! Van strategie tot contentcreatie en van hardware tot software, wij kunnen jullie volledig ontzorgen. Neem nu contact op voor een afspraak of meer informatie.

Damian Donk (RETAIL)
Tel: 06-11080866 E-mail: damian@ddjmedia.nl


Ferdinand Pattikaihatu (RETAIL)
Tel: 06-27880519  E-mail: ferdinand@ddjmedia.nl


Swen de Bree (HORECA/SPORT)
Tel: 06-11669099  E-mail: swen@ddjmedia.nl