DDJ Valentine Top 10

De lente komt er aan. Het is nog even wachten op de vlinders buiten maar de vlinders van de liefde zijn er al. Het is Valentijnsdag!

Hoe kun je beter liefde verspreiden dan met muziek? Onze muziekprogrammeurs hebben een Valentine Chart voor je samengesteld met lekkere Valentijnhits die je gerust kunt draaien in jouw zaak of winkel zonder dat je bezoekers direct in katzwijm vallen.

Valentijnsdag romantisch?

Waar komt Valentijnsdag eigenlijk vandaan en waarom vieren we dit op 14 februari? Wij zijn even in de geschiedenisboeken gedoken. Voor de oorsprong van deze dag worden meerdere verklaringen gegeven. De meeste bronnen brengen ons terug naar de 3e eeuw na Christus. In die dagen leefde priester Valentinus, die bekend stond om zijn goede werken en daden. Het kwam zelfs zo ver dat hij de pleegdochter van de koning genas waardoor de koning gevangenen vrij liet. Keizer Claudius ll vond dit genoeg reden om Valentinus te onthoofden. Niet zo heel romantisch dus. Wat vast staat is dat paus Gelasius op 14 februari, in het jaar 496, deze dag uitriep tot de dag van de heilige Valentijn.

Wij kennen het als een feestelijke dag, waar we net even wat meer aandacht schenken aan onze geliefden. De 10 hits die we voor jou op een rijtje hebben gezet brengen jou en je bezoekers helemaal in the mood!

DDJ Valentine Top 10

This is love – Will.i.am feat. Eva Simons
Run to you
– Bryan Adams
The Scientist – Coldplay
When love takes over – David Guetta
Let’s get it on – Marvin Gaye
For You (Fifty Shades Freed) – Liam Payne & Rita Ora
Can’t stop loving you – Phil Collins
With or without you – U2
Zij – Marco Borsato
Someone like you – Adele

DDJ Media biedt een ruime keuze als het gaat om muziek. Ook lovesongs zijn te vinden op het DDJ All-In-One Muzieksysteem (AIO) en de DDJ Radio. Op deze manier geef je liefde door aan jouw bezoekers, via muziek. Wil je meer weten over het verhogen van klantbeleving in jouw zaak met muziek, beeld, geur en data? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.