DEMO AMRÂTH HOTELS RADIO

JOUW AMRÂTH HOTELS RADIO

Als de sfeer goed is zullen gasten sneller binnenstappen, langer blijven en vaker terugkomen. Bovendien kan het gedrag van gasten positief beïnvloed worden door de juiste mediaoplossingen. Om de ultieme beleving voor jouw gasten te creëren is goed gekozen muziek daarom onmisbaar.

Een demo, speciaal voor Amrâth Hotels

Een op maat gemaakte muziekprogrammering, volledig gericht op jou formule en doelgroep, versterkt jouw concept! Benieuwd hoe de muziekprogrammering van Amrâth Hotels zou kunnen klinken? Beluister onze demo, inclusief speciaal voor jullie geselecteerde muziek en instore commercials. Deze zijn geprogrammeerd en opgenomen door onze muziekprogrammeurs in onze inhouse muziekstudio.

Hoe creëren we de optimale muziekprogrammering?

Voordat we de programmering samenstellen gaan we terug naar de basis. We voeren een uitgebreide analyse van jouw merk uit, waarna muziek geselecteerd kan worden die perfect aansluit op het DNA van Amrâth Hotels. Vervolgens wegen we de gekozen tracks af op basis van onder andere energie, mood en intensiteit. Tenslotte programmeren we het format, mede voor een vloeiend verloop en voldoende variatie, op basis van factoren als energiemomenten, thema’s en jaargetijden. Trends en nieuwe releases worden automatisch in je programmering verwerkt, zodat deze altijd up to date is. De muziek speel je af via de DDJ Radio, een compact apparaat dat geen bewegende delen bevat waardoor het risico op gebruiksproblemen wordt beperkt. De DDJ Radio is eenvoudig te gebruiken en te installeren middels het Plug & Play principe.

DDJ Media creëert onvergetelijke ervaringen

Sfeerverhogende muziek, beelden die fascineren en geursensaties die verrassen. DDJ Media prikkelt de zintuigen van je gasten, waardoor ze een fijnere ervaring hebben, langer blijven en meer uitgeven. We werken met plezier voor organisaties als Van der Valk, Accor, Bastion, Albert Heijn en McDonald’s.

OVERTUIGD? NEEM CONTACT OP!