DEMO SWAPFIETS

DEMO LOETJE RADIO

Een beeld zegt meer dan duizend woorden!

Instore communicatie wordt zeker in deze tijd door de winkelende consument als prettig en vertrouwd ervaren. Bewegende beelden trekken de aandacht en prikkelen de nieuwsgierigheid van je klanten. Wij voorzien de Swapfiets vestigingen al geruime tijd van de juiste muziek die aansluit bij jullie doelgroep. De doelstelling is uiteraard zoveel mogelijk bezoekers op de winkelvloer te krijgen. Oftewel maak van de passant je klant!

 

Etalage schermen; maar liefst 29% van het winkelend publiek geeft aan dat de etalage de doorslaggevende factor is om een winkel binnen te stappen.

Winkel displays; van merkversterkende beelden tot aan gerichte acties. Doordat je boodschap flexibel in te zetten is, kun je deze aan de omstandigheden aanpassen.

Kassa schermen; het wachten veraangenamen, de winkel formule versterken en loyaliteit programma’s promoten.

Menu Signage; heb je ook een horeca afdeling? Toon altijd de actuele menukaart en promoties die passen bij het moment van de dag. De inhoud wijzig je eenvoudig en snel.

 

Met goede visuele communicatie creëer je een beter merkimago, een hogere klantbeleving, een positieve wachttijdbeleving en meer omzet. Vooral in deze tijd is met het juiste Narrowcasting concept het verschil te maken.